Skip to content

Най-сетне! Netflix is now global!

Най-сетне, след повече от две години чакане, Netflix официално е достъпен и в България! Добрата новина за любителите на хубавите филми, сериали и телевизионни програми дойде в сряда вечерта на пресконференция по време на Consumer Electronics Show и бе съобщена лично от главният изпълнителен директор на Netflix Рийд Хейстингс. Той обяви, че услугата за стрийминг вече ще е налична в още 130 държави.

За мое голямо съжаление,някои от сериалите и филмите все още не са достъпни. Netflix все още не притежава правата за разпространение на някои сериали и филми в определени региони. Хейстингс обяви обаче, че компанията работи усилено, за да може и това да стане реалност. Така най-сетне ще мога да се насладя на един от любимите ми сериали – House of Cards, който за съжаление трябваше да изгледам с дублаж.

Силно се надявам, че наред с HBO Go, а от вчера и Netflix, българският потребител най-сетне ще излезе от мрачните години на пиратстване и срещу не особено голям месечен абонамент ще има възможност да се наслади на телевизията на бъдещето. Както това вече се случва в областта на музиката със Spotify, Google Play Music и Apple Music.

Netflix & Chill!

***

This photo is a photo from flickr by Bryan Gosline is licensed under a Create Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.