Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/uwekind/blogs/wp-content/plugins/divi-builder/includes/builder/functions.php on line 5536
Grade 7: Digital Portfolio – Yuri's Blog Skip to content

Grade 7: Digital Portfolio

Портфолиото е важна част от живота на един ученик. Вече една година нашите седмокласници се обучават по програмата MYP и за това време те създадоха достатъчно добри продукти, които да покажат техния напредък.

2016-02-19 10.31.47

Проектът ни през І-вия срок на тази учебна година по Digital Design бе да създадат електронен вариант на своето портфолио, в което да покажат по един продукт от всеки учебен предмет. Разбира се, за да се получи крайния продукт трябваше да следваме Design cycle-а.

В началото на проекта, когато трябваше да проучват вече съществуващи блогове и електронни портфолиа на други ученици по целия свят, децата малко се затрудниха – трудно им беше да се ориентират в огромното море от информация в Интернет. Истинското вдъхновение им дойде, когато стигнахме до втория етап от Design cycle – развиването на идеите си за бъдещия си блог. Нарисуваха едни наистина страхотни дизайни.

Когато започнаха да създават блоговете си с WordPress бяха толкова развълнувани и работиха с голямо желание както по време на час в училище, така и вкъщи.

Проектът бе завършен в срок и съм доволен от работата на моите седмокласници. С радост ви представям блоговете им:

Алекс, Боян, Виктор, Галина, Елена, Зара, Ивайло Ш., Лили, Лора В., Лора Л., Пролет, Софи, Федор, Явор, Яна З., Яна Р.

Photos: Yuri Karagyozov / BY-NC-ND